• AIR+

Productinformatie

Het langdurig moeten werken met een stofmasker kan heel hinderlijk zijn. Het gezicht wordt warm of zelf nat en door het continue inademen van de eigen uitgeademde lucht kan je hoofdpijn krijgen en concentratieverlies. 

Air+ heeft hiervoor de oplossing bedacht door het stofmasker te voorzien van een ventilator wordt de warme uitgeademde lucht afgevoerd en kan er koele schone lucht naar binnen worden gevoerd. Het masker kan ook zonder ventilator worden gedragen en biedt op deze manier alsnog volledige bescherming. De ventilator kan steeds opnieuw worden gebruikt als het stofmasker vervangen moet worden. 

 

  • Stofmaskers

    Opvouwbare stofmaskers in 2 varianten: P2 en P3
  • Microventilator

    Oplaadbaar in slechts één uur met micro-USB

 

 

iTOOLS - Intelligent gereedschap en PBM's voor ambachtslieden en industrie

iTOOLS heeft een missie. Ze willen ambachtslieden en industriele bedrijven de toegang geven tot intelligent gereedschap en PBM 's om het werk makkelijker, efficienter en niet geheel onbelangrijk veiliger te maken. 

Vanuit deze missie wordt dagelijks gewerkt om high-quality en gebruikersvriendelijke oplossingen te bedenken en te produceren óf producten van derden die in deze missie passen te distribueren. 

 

Klik hier om de Air+ documentatie te downloaden