• AIR+

Productinformatie

Het langdurig moeten werken met een stofmasker kan heel hinderlijk zijn. Het gezicht wordt warm of zelf nat en door het continue inademen van de eigen uitgeademde lucht kan je hoofdpijn krijgen en concentratieverlies. 

Air+ heeft hiervoor de oplossing bedacht door het stofmasker te voorzien van een ventilator wordt de warme uitgeademde lucht afgevoerd en kan er koele schone lucht naar binnen worden gevoerd. Het masker kan ook zonder ventilator worden gedragen en biedt op deze manier alsnog volledige bescherming. De ventilator kan steeds opnieuw worden gebruikt als het stofmasker vervangen moet worden. 

 

Stofmaskers

Opvouwbare stofmaskers in 2 varianten: P2 en P3

De belangrijkste eigenschap van de Air+ stofmaskers is uiteraard dat er een microventilator opgedraaid kan worden. Deze ventilator zorgt er voor de dat de uitgeademde lucht eenvoudig en versneld afgevoerd wordt. Hierdoor blijft het stofmasker langer fris, waardoor u minder snel hoofdpijn of andere ongemakken zult ervaren. Omdat de stofmaskers langer fris blijven heeft u ook aanzienlijk minder stofmaskers nodig. De investering is dus snel terugverdient  én de arbeidsomstandigheden worden verbeterd.

Verder hebben Air+ stofmasker de volgende prettige eigenschappen:

 

Extra comfortabele pasvorm

De pasvorm van het masker is zo ontworpen dat het AIR+-masker aansluitend en veilig zit op alle voorkomende. Het zorgt ervoor dat uw veiligheidsbril niet beslaat. Het masker is comfortabel in
gebruik dankzij de zachte materialen en de aluminium neusklem met zachte bekleding.

 

Opvouwbaar masker

Past in uw zak, waar het beschermd en gebruiksklaar is.

 

Gemakkelijk verstelbaar

De elastische band loopt door het hele masker, zodat u het hele masker eenvoudig en gemakkelijk kunt
verstellen met één enkele schuifbeweging.

 

Extra veiligheid

Nieuw ontwikkeld en gepatenteerd uitademventiel dat u een verhoogde bescherming geeft. Het
ventiel sluit bij elke inademing, ongeacht uw werkpositie.

 

 

Klik hier voor meer productinformatie op de Air+ website

 

 

iTOOLS - Intelligent gereedschap en PBM's voor ambachtslieden en industrie

iTOOLS heeft een missie. Ze willen ambachtslieden en industriele bedrijven de toegang geven tot intelligent gereedschap en PBM 's om het werk makkelijker, efficienter en niet geheel onbelangrijk veiliger te maken. 

Vanuit deze missie wordt dagelijks gewerkt om high-quality en gebruikersvriendelijke oplossingen te bedenken en te produceren óf producten van derden die in deze missie passen te distribueren. 

 

Klik hier om de Air+ documentatie te downloaden