Productinformatie

Comfort staat centraal in de collectie werkschoenen van Base Protection. De jonge, innovatie R&D afeling heeft verschillende patenten verkregen welke hebben gezorgd voor de ontwikkeling van werkschoenen die zó comfortabel zijn dat ze zelfs gedragen worden na het werk. 

 

 • Kaptiv

  Dynamische sportieve look, verschillende kleurencombinaties: de originele anti-vermoeidsheidsschoen
 • Record line

  Een "record" anti-vermoeidheidsschoen, lichtgewicht
 • Platinum

  De schoen voor gebruikt in extreme omstandigheden. Het houdt de voet droog en veilig bij elke temperatuur
 • Classic Plus

  Vernieuwd design en vernieuwde technologieën: Classic Plus is de nieuwe schoenencollectie die bijraagt aan het welzijn van de voet.
 • Special

  Voor extreme omstandigheden
 • Planet

  Een schoen waarin stijl, technologie, innovatie en vintagedesign elkaar ontmoeten, favoriet bij jongeren
 • Miss Base

  Niet-vermoeiend en comfortabel. De Miss Base collectie is ideaal voor vrouwen die veiligheidsschoenen moeten dragen op hun werk
 • Hygiene

  De schoenencollectie met zorg voor hygiëne: de zool is bestand tegen vloeistoffen, ademende schoen, water-en krasbestendig, antibacteriele en schimmelwerende voering.
 • Classic line

  De nuchtere en noodzakelijke keuze voor zoekt naar welzijn in zijn werkschoen. Comfortabel bij professioneel gebruik
 • Smart Evo

  Lichte en flexibele schoenen in een minimalistisch design

 

 

Base is een in Italië gevestigd bedrijf dat werkschoenen van de hoogste kwaliteit fabriceert. Base bezit meerdere patenten waarmee zij maximaal comfort kunnen combineren met optimale bescherming. 


Base: design ten dienste van schoonheid, technologie ten dienste van veiligheid. Base ontwerpt, plant en produceert Comfort.

Comfort van professionele schoenen die het leven van de gebruiker beschermen én verbeteren. 

De schoenen van Base Protection zijn het resultaat van onderzoek, planning en een industrieel innovatief proces en ze combineren design en prestaties. 

Het team van Base bestaat uit ontwerpers, onderzoekers en techneuten die aan de wieg staan van nieuwe oplossingen. Hierdoor heeft Base diverse patenten gerealiseerd die verschillende eigenschappen combineren zoals veiligheid en comfort, efficiency en uitstraling, werk en vrije tijd. 

"Dry'n Air" is één van de patenten van Base, Dry'n Air verbeterd de luchtstroom in de schoen waardoor de voeten beter gekoeld blijven tijdens intensieve werksituaties. Een ander voorbeeld is "AirTech + tpu-Skin" door de materialen van de zool zo te veranderen ontstaat er een ervaring als nooit te voren, het draagcomfort verbeterd aanzienlijk en de gebruiker merkt direct verschil.

Base Protection heeft een bredere kijk dan alleen het welzijn van de voet. De klant staat centraal in de organisatie en kan profiteren van meerdere voordelen zoals ondersteuning bij verkoop, customer care en snelle levering. Efficiente dienstleverlening staat centraal in de relatie tot de klanten. 

 

Base Protection. A step forward.