Productinformatie

Comfort staat centraal in de collectie werkschoenen van Base Protection. De jonge, innovatie R&D afeling heeft verschillende patenten verkregen welke hebben gezorgd voor de ontwikkeling van werkschoenen die zó comfortabel zijn dat ze zelfs gedragen worden na het werk. 

 

Kaptiv

Dynamische sportieve look, verschillende kleurencombinaties: de originele anti-vermoeidsheidsschoen

Een revolutionaire technologie, een intelligent systeem dat zich aanpast, werd door Base Protection ontwikkeld en gepatenteerd en op de nieuwe KaptivTM-lijn toegepast.

 

Een aantal modellen uit de Kaptiv-lijn

 

I-daptive is een intelligent, actief systeem waarvan de eigenschappen zich bewijzen naargelang uw activiteit.

 

“Comfort”, tijdens normale werkomstandigheden wordt energie geabsorbeerd en teruggegeven aan de drager, waardoor een uniek effect ontstaat dat vermoeidheid tegengaat.

Dynamisch”, dankzij de variabele geometrie past het systeem zich ogenblikkelijk aan aan verschillende omstandigheden op de grond.

 “Off Road”, het risico op trauma’s en verstuikingen op ruw terrein wordt verminderd door het stabiliteitscontrolesysteem, dat voortdurend ervoor zorgt dat uw voet recht blijft en de druk op uw gewrichten wordt verlicht.

 

 

 

 Er zijn Kaptiv-modellen met veters, BOA sluiting of elastieken veters. 

 

 

 

 

 

Base is een in Italië gevestigd bedrijf dat werkschoenen van de hoogste kwaliteit fabriceert. Base bezit meerdere patenten waarmee zij maximaal comfort kunnen combineren met optimale bescherming. 


Base: design ten dienste van schoonheid, technologie ten dienste van veiligheid. Base ontwerpt, plant en produceert Comfort.

Comfort van professionele schoenen die het leven van de gebruiker beschermen én verbeteren. 

De schoenen van Base Protection zijn het resultaat van onderzoek, planning en een industrieel innovatief proces en ze combineren design en prestaties. 

Het team van Base bestaat uit ontwerpers, onderzoekers en techneuten die aan de wieg staan van nieuwe oplossingen. Hierdoor heeft Base diverse patenten gerealiseerd die verschillende eigenschappen combineren zoals veiligheid en comfort, efficiency en uitstraling, werk en vrije tijd. 

"Dry'n Air" is één van de patenten van Base, Dry'n Air verbeterd de luchtstroom in de schoen waardoor de voeten beter gekoeld blijven tijdens intensieve werksituaties. Een ander voorbeeld is "AirTech + tpu-Skin" door de materialen van de zool zo te veranderen ontstaat er een ervaring als nooit te voren, het draagcomfort verbeterd aanzienlijk en de gebruiker merkt direct verschil.

Base Protection heeft een bredere kijk dan alleen het welzijn van de voet. De klant staat centraal in de organisatie en kan profiteren van meerdere voordelen zoals ondersteuning bij verkoop, customer care en snelle levering. Efficiente dienstleverlening staat centraal in de relatie tot de klanten. 

 

Base Protection. A step forward.