• Bollé Safety

Productinformatie

 

Ruimzichtbrillen

Een ruimzichtbril wordt gebruikt in omstandigheden waar een normale veiligheidsbril niet voldoet.

Dit kan zijn in zware industriële omgevingen, bij werkzaamheden met chemicalieën, situaties met veel stof. Vandaar dat we ook wel de naam stofbril tegenkomen. 

Afhankelijk van de toepassing zijn er geventileerde en ongeventileerde ruimzichtbrillen. In verband met condensvorming op de lens aan de binnenzijde is een geventileerde bril altijd fijner maar door de ventilatie-openingen kunnen er vloeistoffen in de bril komen waardoor een gesloten versie soms een must is. 

De ruimizchtbrillen van Bollé Safety zijn er met verschillende lenstypes en coatings.  Speciale antikras en anticondenscoatings. De door Bollé Safety ontwikkelde Platinumcoating die extreem anti-condens en anti-kras is wordt in de markt enorm gewaardeerd.

OTG - Over the glasses - voor gebruik over een eigen correctiebril heeen

Stoffen of TPR band

Cleanroom oplossingen

 

Klik hier voor productinformatie op de Bollé Safetywebsite

Wij zijn trots dat we samen met Bollé in de afgelopen 15 jaar de Nederlandse markt hebben kunnen voorzien van de mooiste en veiligste beschermingsbrillen. 

 

 

In het dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven, is zicht het meest waardevol. 

Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders.

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt detecteren wij alle potentiele risico's in de werk omgeving om zodoende concrete technologische oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste Europese normen..

Veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie,...altijd efficiënter, meer beschermend, comfortabeler. Bollé Safety's producten worden over heel de wereld verkocht en gedragen.

Download hier de Bollé Safety catalogus