• Bollé Safety

Productinformatie

 

Spoggles

Een samenvoeging van een veiligheidsbril (spectacle) en een ruimzichtbril (goggle)

Wanneer een gewone veiligheidsbril niet voldoet en een ruimzichtbril niet gewenst is kiest u voor een zogenaamde spoggle. Door de schuimrand (afhankelijk van het model) en de elastieken hoofdband wordt de bril tegen gezicht gedrukt en kan er geen stof in de ogen komen. Zijn er minder extreme omstandigheden dan kan in veel gevallen de spoggle ook zonder hoofdband gedragen worden.

De veiligheidsbrillen van Bollé Safety zijn er met verschillende lenstypes en coatings. Brillen met heldere lenzen, getinte lenzen en bijvoorbeeld binnen/buitenlenzen. Speciale antikras en anticondenscoatings. De door Bollé Safety ontwikkelde Platinumcoating die extreem anti-condens en anti-kras is wordt in de markt enorm gewaardeerd.

 

Klik hier voor meer productinformatie op de Bollé Safety website

 

 

Wij zijn trots dat we samen met Bollé in de afgelopen 15 jaar de Nederlandse markt hebben kunnen voorzien van de mooiste en veiligste beschermingsbrillen. 

 

 

In het dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven, is zicht het meest waardevol. 

Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders.

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt detecteren wij alle potentiele risico's in de werk omgeving om zodoende concrete technologische oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste Europese normen..

Veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie,...altijd efficiënter, meer beschermend, comfortabeler. Bollé Safety's producten worden over heel de wereld verkocht en gedragen.

Download hier de Bollé Safety catalogus