• Bollé Safety

Productinformatie

 

Veiligheidsbrillen op sterkte

Op zoek naar een mooie veiligheidsbril op sterkte? Dan zit u hier goed!

Bollé Safety heeft een prachtige collectie veiligheidsbrillen op sterkte. Was er in het verleden weinig keus als je als brildrager een veiligheidsbril moest dragen, nu is er volop keuze. Heren- en damesmodellen. 

Zoals u gewend bent van Bollé hebben onze designers een prachtige collectie samengesteld zonder concessies te doen aan het comfort. Onze modellen liggen bij meer dan 800 opticiens in Nederland op u te wachten om gepast te worden. 

 

Klik hier voor productinformatie op de Bollé Safety website

Wij zijn trots dat we samen met Bollé in de afgelopen 15 jaar de Nederlandse markt hebben kunnen voorzien van de mooiste en veiligste beschermingsbrillen. 

 

 

In het dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven, is zicht het meest waardevol. 

Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders.

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt detecteren wij alle potentiele risico's in de werk omgeving om zodoende concrete technologische oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste Europese normen..

Veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie,...altijd efficiënter, meer beschermend, comfortabeler. Bollé Safety's producten worden over heel de wereld verkocht en gedragen.

Download hier de Bollé Safety catalogus