• Bollé Safety

Productinformatie

 

Veiligheidsbrillen

De collectie veiligheidsbrillen van Bollé Safety staan bekend om comfort en het sportieve design

Bollé Silium+

Bollé Hustler

 

Bollé heeft een ruim assortiment aan veiligheidsbrillen hierdoor is er altijd wel een bril die bij u of uw bedrijf past. Bollé zorgt voor volledige bescherming van uw ogen tegen de gevaren die zich kunnen voordoen tijdens uw werk. Bollé zorgt niet alleen voor de veiligheid van uw ogen maar de brillen hebben ook een mooi design waardoor u met veel plezier uw veiligheidsbril draagt. De veiligheidsbrillen van Bollé Safety zijn er met verschillende lenstypes en coatings. Brillen met heldere lenzen, getinte lenzen, polariserende lenzen en bijvoorbeeld binnen/buitenlenzen. Speciale antikras en anticondenscoatings. De door Bollé Safety ontwikkelde Platinumcoating die extreem anti-condens en anti-kras is wordt in de markt enorm gewaardeerd. Door op het Bollé logo te  klikken komt u direct op de website van Bollé waar u de collectie veiligheidsbrillen kunt bekijken. 

Naast de gewone veiligheidsbrillen heeft Bollé ook ruimzichtbrillen, laskappen en veiligheidsbrillen op sterkte.

 

 

Klik hier voor productinformatie op de Bollé Safety website 

 

Wij zijn trots dat we samen met Bollé in de afgelopen 15 jaar de Nederlandse markt hebben kunnen voorzien van de mooiste en veiligste beschermingsbrillen. 

 

 

In het dagelijks leven, maar zeker ook in het bedrijfsleven, is zicht het meest waardevol. 

Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders.

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt detecteren wij alle potentiele risico's in de werk omgeving om zodoende concrete technologische oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste Europese normen..

Veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie,...altijd efficiënter, meer beschermend, comfortabeler. Bollé Safety's producten worden over heel de wereld verkocht en gedragen.

Download hier de Bollé Safety catalogus