Productinformatie

Accessoires veiligheidshelmen

Voor zowel de Zenith-serie als de Plasma-serie heeft KASK een uitgebreide collectie accessoires

Vizieren

Heel- en halfgelaatsschermen in helder, smoke of zilver, allen gekeurd volgens EN166. Er zijn ook meshvizieren, EN 1731, voor gebruik in groenvoorziening. De bevestiging van de vizieren op de helm is verschillend bij de Zenith en de Plasma dus u moet wel het juiste vizier bij de juiste helm kiezen. 

 

 

 

Gehoorbeschermers

Kask heeft 3 soorten gehoorbeschermers in haar collectie, allen gekeurd volgens EN 352.

Groen (SC1) voor bescherming < 26 dB

Geel (SC2) voor bescherming tussen 26-30 dB

Oranje (SC3) voor bescherming > 31 dB

Allen geschikt voor een 30 mm slot (Zenith) en voor de Plasma heeft u een extra adapterset nodig

 

Winterpadding

 

Een padding voor in de helm gemaakt van een ademend Tek Series materiaal. Hierdoor wordt uw hoofd extra beschermd tegen wind, koude en water.  

 

 

 

 

Nekbeschermer

Extra accessoire om de nek te beschermen tegen de zon en vuil. Gemaakt van waterproof reflecterend materiaal. Kan eenvoudig aan de helm geclipt worden. De nekbeschermer is wasbaar.

 

 

 

Reflecterende stickers

 

Sommige uitvoeringen zijn standaard voorzien van reflecterende stickers maar als u achteraf toch nog graag extra stickers op uw helm wilt dan zijn er voor de Plasma én de Zenith sets reflecterende stickers verkrijgbaar. 

 

 

 

 

 

Zonneklep

Alle KASK helmen hebben een zogenaamde korte klep. Hierdoor wordt uw zicht niet belemmerd als u naar bovenkijkt. In sommige omstandigheden, bijvoorbeeld met veel zon of regen, kan een langere klep prettig zijn. U kunt voor uw helm een extra klep bestellen die ook weer eenvoudig aan de helm te bevestigen is. 

 

 

 

Klik hier voor meer productinformatie op de Kask website 

 

 

 

 

 

open quotesElk groot avontuur begint in je hoofd. Wij zorgen hier voor. Wij maken en ontwikkelen geavanceerde helmen die comfort, veiligheid en design combineren zodat ze er net zo geweldig uit zien als ze presteren.close quotes

C.E.O. Kask Angelo Gotti
 
 
 

KASK, uit Italië, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, ontwerpen én produceren van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit.

In elk toepassingsgebied loopt KASK voorop, bij het fietsen, het skiën, bergbeklimmen, reddingswerk en veilig werken.

KASK is een relatief jong relatief jong bedrijf, pas opgericht in 2004. Maar dankzij een getalenteerd team van experts en samenwerking met markleiders uit de Italiaanse industrie, heeft KASK in een korte tijd een enorme succesvolle ontwikkeling doorgemaakt. KASK is gewaardeerd met prijzen zoals ISPO en Eurobike.

De missie van KASK is het behouden van een perfecte balans in haar producten tussen excellente technologie, functionaliteit, veiligheid en aantrekkelijk design. KASK doet voortdurend onderzoek en zoekt naar wegen om verder te gaan met ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de KASK-helmen. Nu we ons bevinden tussen de top merken in de sport- en outdoor wereld zijn wij verplicht om te blijven voldoen aan de hoogste normen die aan de productie van veiligheidshelmen worden gesteld om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en de beste veiligheidshelmen te kunnen leveren aan de meest veeleisende klant. 

Buiten de excellente kwaliteit van gebruikte materialen en de unieke uitstraling van het KASK-design, garandeert KASK safety de onbetaalbare vrijheid aan werknemers dat zij net zo beschermd zijn als de grootste atleten in de outdoor-sport-wereld. KASK perfecte, ergonomische helmen, volledig geproduceerd in Italië, zijn ontwikkeld om aan de behoeftes van 's werelds topatleten te voldoen. Daarom verzekeren wij een ongeëvenaard comfort, zelfs in de meest extreme omstandigheden. KASK-helmen hebben hun unieke kwaliteiten te danken aan de unieke samenwerking tussen gebruikers en het KASK-team. Dit heeft geresulteerd tot het hoogste niveau van bescherming met de kleinst mogelijke massa van de helm om zodoende de veiligheid én het comfort van de gebruiker te kunnen borgen. 

KASK-kwaliteit kent een gegarandeerd resultaat dankzij zorgvuldig gemonitorde veiligheidstesten en innovatieve technologieën die gebruikt worden tijdens het designproces van de helmen. Alle KASK-producten zijn 100% made in Italy en hebben het rigide veiligheids-en kwaliteitstest systeem van KASK doorstaan, het CSD project - ComfortSafetyDesign. Alle KASK exclusieve designs en productkenmerken zijn absoluut innovatief, eigendom en bewaakt door meerdere patenten. KASK kent geen compromissen als het op kwaliteit en veiligheid aankomst. Elk KASK-product wat u aanschaft zult u tevredenstemmen en veilig doen voelen. 

 

LAAT KASK U VERGEZELLEN OP UW VOLGENDE AVONTUUR!