Productinformatie

Plasma, HP, Superplasma

De Plasma is van origine een klimhelm die steeds meer in de industrie gebruikt wordt

De Plasma is altijd uitgerust met een kinriem. Binnen de Plasma serie heeft KASK verschillende uitvoeringen en modellen, volgens verschillende normen gecertificeerd. De Plasma heeft een modern, sportief design en een is uitbreidbaar met een groot pakket accesoires, zoals vizieren en gehoorbeschermers. 

 


Plasma AQ en Plasma HI VIZ. Deze beide helmen zijn gekeurd volgens EN 397, de norm voor een industriële veiligheidshelm. De Plasma HI VIZ is standaard voorzien van reflecterende stickers, bij de versies in FLUO kleuren is de helmschaal zelf ook fluoriserend.

 

 

 

De Superplasma PL en de Superplasma PL HI VIZ zijn gekeurd volgens EN 12492, de norm voor bergbeklimhelmen. De HI VIZ versie is standaard voorzien van reflecterende stickers, bij de versies in FLUO kleuren is de helmschaal zelf ook fluoriserend.

 

 

 

 

Plasma HP is gekeurd volgens de EN 14052 norm. Deze helm biedt meer bescherming tegen schokken en tegen doordringing van scherpe voorwerpen. HP = High Performance

 

 

 

Bekijk hier de Plasma flyer

 

Klik hier voor meer productinformatie op de Kask website

 

 

 

open quotesElk groot avontuur begint in je hoofd. Wij zorgen hier voor. Wij maken en ontwikkelen geavanceerde helmen die comfort, veiligheid en design combineren zodat ze er net zo geweldig uit zien als ze presteren.close quotes

C.E.O. Kask Angelo Gotti
 
 
 

KASK, uit Italië, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, ontwerpen én produceren van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit.

In elk toepassingsgebied loopt KASK voorop, bij het fietsen, het skiën, bergbeklimmen, reddingswerk en veilig werken.

KASK is een relatief jong relatief jong bedrijf, pas opgericht in 2004. Maar dankzij een getalenteerd team van experts en samenwerking met markleiders uit de Italiaanse industrie, heeft KASK in een korte tijd een enorme succesvolle ontwikkeling doorgemaakt. KASK is gewaardeerd met prijzen zoals ISPO en Eurobike.

De missie van KASK is het behouden van een perfecte balans in haar producten tussen excellente technologie, functionaliteit, veiligheid en aantrekkelijk design. KASK doet voortdurend onderzoek en zoekt naar wegen om verder te gaan met ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de KASK-helmen. Nu we ons bevinden tussen de top merken in de sport- en outdoor wereld zijn wij verplicht om te blijven voldoen aan de hoogste normen die aan de productie van veiligheidshelmen worden gesteld om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en de beste veiligheidshelmen te kunnen leveren aan de meest veeleisende klant. 

Buiten de excellente kwaliteit van gebruikte materialen en de unieke uitstraling van het KASK-design, garandeert KASK safety de onbetaalbare vrijheid aan werknemers dat zij net zo beschermd zijn als de grootste atleten in de outdoor-sport-wereld. KASK perfecte, ergonomische helmen, volledig geproduceerd in Italië, zijn ontwikkeld om aan de behoeftes van 's werelds topatleten te voldoen. Daarom verzekeren wij een ongeëvenaard comfort, zelfs in de meest extreme omstandigheden. KASK-helmen hebben hun unieke kwaliteiten te danken aan de unieke samenwerking tussen gebruikers en het KASK-team. Dit heeft geresulteerd tot het hoogste niveau van bescherming met de kleinst mogelijke massa van de helm om zodoende de veiligheid én het comfort van de gebruiker te kunnen borgen. 

KASK-kwaliteit kent een gegarandeerd resultaat dankzij zorgvuldig gemonitorde veiligheidstesten en innovatieve technologieën die gebruikt worden tijdens het designproces van de helmen. Alle KASK-producten zijn 100% made in Italy en hebben het rigide veiligheids-en kwaliteitstest systeem van KASK doorstaan, het CSD project - ComfortSafetyDesign. Alle KASK exclusieve designs en productkenmerken zijn absoluut innovatief, eigendom en bewaakt door meerdere patenten. KASK kent geen compromissen als het op kwaliteit en veiligheid aankomst. Elk KASK-product wat u aanschaft zult u tevredenstemmen en veilig doen voelen. 

 

LAAT KASK U VERGEZELLEN OP UW VOLGENDE AVONTUUR!