Productinformatie

Zenith

De Zenith is een veiligheidshelm, of beter een volledige hoofdbeschermingsset.

100% designed en geproduceerd in Italië. De Zenith voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen zonder concessies te doen aan comfort, met een vleugje Italiaans design. De Zenith heeft een ongekende pasvorm, is goed ademend en zit stabiel op het hoofd. 

Alle vizieren kunnen eenvoudig aan de helm bevestigd worden door het Easy Click Systeem, een uniek systeem om de gebruiker tegemoet te komen.

De Zenith met bijpassende accesoires is verkrijgbaar voor verschillende normen. Er is ook een versie die beschermt tegen electrische geleiding. 

De Zenith is verkrijgbaar in een EN 397 versie; de norm voor industriële veiligheidshelmen én in een EN 12492 versie; de norm voor klimhelmen.

De Zenith is bekroond met iF Design Award en een Red Dot Design Award. Dit heeft KASK gestimuleerd om door te gaan met haar missie om sport en veiligheidshelmen te blijven ontwikkelen op het hoogste niveau ten aanzien van comfort, kwaliteit en design. 

 

  

 

Bekijk hier de Zenith Flyer

 

Klik hier voor meer productinformatie op de Kask website

 

 

 

open quotesElk groot avontuur begint in je hoofd. Wij zorgen hier voor. Wij maken en ontwikkelen geavanceerde helmen die comfort, veiligheid en design combineren zodat ze er net zo geweldig uit zien als ze presteren.close quotes

C.E.O. Kask Angelo Gotti
 
 
 

KASK, uit Italië, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, ontwerpen én produceren van veiligheidshelmen van de hoogste kwaliteit.

In elk toepassingsgebied loopt KASK voorop, bij het fietsen, het skiën, bergbeklimmen, reddingswerk en veilig werken.

KASK is een relatief jong relatief jong bedrijf, pas opgericht in 2004. Maar dankzij een getalenteerd team van experts en samenwerking met markleiders uit de Italiaanse industrie, heeft KASK in een korte tijd een enorme succesvolle ontwikkeling doorgemaakt. KASK is gewaardeerd met prijzen zoals ISPO en Eurobike.

De missie van KASK is het behouden van een perfecte balans in haar producten tussen excellente technologie, functionaliteit, veiligheid en aantrekkelijk design. KASK doet voortdurend onderzoek en zoekt naar wegen om verder te gaan met ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de KASK-helmen. Nu we ons bevinden tussen de top merken in de sport- en outdoor wereld zijn wij verplicht om te blijven voldoen aan de hoogste normen die aan de productie van veiligheidshelmen worden gesteld om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en de beste veiligheidshelmen te kunnen leveren aan de meest veeleisende klant. 

Buiten de excellente kwaliteit van gebruikte materialen en de unieke uitstraling van het KASK-design, garandeert KASK safety de onbetaalbare vrijheid aan werknemers dat zij net zo beschermd zijn als de grootste atleten in de outdoor-sport-wereld. KASK perfecte, ergonomische helmen, volledig geproduceerd in Italië, zijn ontwikkeld om aan de behoeftes van 's werelds topatleten te voldoen. Daarom verzekeren wij een ongeëvenaard comfort, zelfs in de meest extreme omstandigheden. KASK-helmen hebben hun unieke kwaliteiten te danken aan de unieke samenwerking tussen gebruikers en het KASK-team. Dit heeft geresulteerd tot het hoogste niveau van bescherming met de kleinst mogelijke massa van de helm om zodoende de veiligheid én het comfort van de gebruiker te kunnen borgen. 

KASK-kwaliteit kent een gegarandeerd resultaat dankzij zorgvuldig gemonitorde veiligheidstesten en innovatieve technologieën die gebruikt worden tijdens het designproces van de helmen. Alle KASK-producten zijn 100% made in Italy en hebben het rigide veiligheids-en kwaliteitstest systeem van KASK doorstaan, het CSD project - ComfortSafetyDesign. Alle KASK exclusieve designs en productkenmerken zijn absoluut innovatief, eigendom en bewaakt door meerdere patenten. KASK kent geen compromissen als het op kwaliteit en veiligheid aankomst. Elk KASK-product wat u aanschaft zult u tevredenstemmen en veilig doen voelen. 

 

LAAT KASK U VERGEZELLEN OP UW VOLGENDE AVONTUUR!