• Air+ nu verkrijgbaar bij Coolsafety - 1422064077

    Air+ nu verkrijgbaar bij Coolsafety

Air+ nu verkrijgbaar bij Coolsafety

Air+ nu verkrijgbaar bij Coolsafety - air_new_active_1

U heeft er misschien al eens van gehoord, het Air+ stofmasker. We hebben de afgelopen maanden op beurzen en social media dit nieuwe innovatieve masker gepromoot, en zijn trots om te mogen verkondigen dat de eerste dealer met dit masker aan de slag gaat. Na een recent geüpdate ventilator is het masker opnieuw ce-gekeurd en klaar voor gebruik.

Air+ pioniert op het gebied van adembescherming, door het eerste stofmasker te bieden met een micro ventilator welke voor een verbeterde gebruikerservaring en langer uithoudingsvermogen zorgt. Zo ervaart de gebruiker dat hij makkelijker uitademt en dat de temperatuur in het masker laag blijft doordat de ventilator snel warme adem kan afvoeren.

Hoewel ontwikkelingen altijd interessant zijn is er ook een moment waarop de eerste stappen moeten worden ondernomen in het beschikbaar stellen van deze producten op de markt. Om deze reden zijn wij blij om mede te mogen delen dat Coolsafety de eerste dealer zal zijn die het Air+ masker zal aanbieden.

Bent u geïntresseerd in een innovatief masker? Bezoek dan nu https://stofmasker-shop.nl/air.html voor een scherpe openings aanbieding!

 

 

 

 

Intresse

Heeft u interesse in het bovenstaande product?
Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.