• Comfortabele werkschoenen - 768304277

    Comfortabele werkschoenen

Comfortabele werkschoenen

Comfortabele werkschoenen - kaptiv1

I-DAPTIVETM  intelligent adaptive system is een door Base Protection geregistreerd patent wat staat voor een intelligent, actief en variabel mechanisme voor comfortabele werkschoenen. Dit betekent dat het systeem zich aanpast aan het gebruik van de schoen. Om dit systeem te verduidelijken refereren we aan de autowereld om op een eenvoudige manier uit te leggen hoe onze werkschoenen zich aanpassen aan het gebruik en de situatie.

Comfortabele werkschoenen - i-daptive_logo 

“Comfort”, tijdens normale werkomstandigheden wordt energie geabsorbeerd en teruggegeven aan de drager, waardoor een uniek effect ontstaat dat vermoeidheid tegengaat.

Dynamisch”, dankzij de variabele geometrie past het systeem zich ogenblikkelijk aan aan verschillende omstandigheden op de grond.

 “Off Road”, het risico op trauma’s en verstuikingen op ruw terrein wordt verminderd door het stabiliteitscontrolesysteem, dat voortdurend ervoor zorgt dat uw voet recht blijft en de druk op uw gewrichten wordt verlicht.

 

 

Vier voordelen; één systeem

 

Comfortabele werkschoenen - kaptiv1

Schokabsorptie: de energie die vrijkomt door de impact tussen de voet en de grond wordt geabsorbeerd: het systeem reageert dynamisch en direct, het maakt gebruik van de impact het effect van schokken voor de gebruiker te verminderen.

Verdeling energie: Door verdeling van de energie wordt het lichaam minder belast. Hoe groter de impact, hoe beter de schoen werkt.


Retourneren energie: De energie wordt aan de drager teruggegeven, het is afhankelijk van de snelheid en de beweging van de voet.

Stabilisatie: De voet wordt voortdurend gestabiliseerd. De zool helpt om de voet recht te houden, zelfs tijdens draaiende beweging. Dit verlicht de druk die op de gewrichten in de voet en in de rest van het lichaam en vermindert zo het risico op verstuikingen.

 

 

 

 

 

Op zoek naar comfortabele werkschoenen? Kies Base schoenen met I-daptive! 

Productinformatie

  • Kaptiv

    Dynamische sportieve look, verschillende kleurencombinaties: de originele anti-vermoeidsheidsschoen

Laatste nieuws

Interesse

Heeft u interesse in het bovenstaande product?
Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.