• Duitse helmen  - 397418475

    Safety made in Germany

Duitse helmen

Duitse helmen  - inap-star

Voss Helme is al bijna 15 jaar onze partner voor veiligheidshelmen. Wij adviseren onze klanten in de Benelux welke helm er het beste toegepast kan worden in de betreffende werkomgeving. Ook voor stootcaps kunt u bij ons terecht. 
Voss Helme is een echte helmenspecialist, fabrikant van Duitse helmen.  Alleen hoofdbescherming en verder niets. 
Vanuit een eigen productie in Duitsland bent u gegarandeerd van een Duits-kwaliteitsproduct. 


Bedrukking of borduring wordt door Voss gedaan in eigen atelier waardoor we snel, efficiënt en financieel aantrekkelijk zijn.

De naam Voss Helme staat voor hoge kwaliteit duitse helmen, die zekerheid, comfort, design en individualiteit op een indrukwekkende kunst en manier met elkaar combineren. Het vertrouwen dat miljoenen gebruikers over de hele wereld in Voss steken is hierin de basis en maatstaf voor de manier van handelen.

De duitse helmen van Voss kunnen worden gepersonaliseerd voor uw bedrijf, u kunt kiezen uit vele verschillende kleuren in combinatie met uw logo. Ook stootpetten kunnen worden gepersonaliseerd door middel van borduring van het logo. 

Wilt u meer informatie over Voss Helme? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of kijk op de website van Voss Helme

 

Zie ook

Relevante artikelen

  • Stootcap

    Een stootcap, de naam zegt het al, beschermt het hoofd tegen stoten en dus niet tegen vallende objecten. Omdat hoofdletsel bedrijfsongeval nummer 1 worden er op steeds meer plekken zogenaamde stootcaps verplicht.

Productinformatie

Interesse

Heeft u interesse in het bovenstaande product?
Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.