• Een stofmasker in combinatie met een bril - 1422064077

    Een stofmasker in combinatie met een bril

Een stofmasker in combinatie met een bril

Een stofmasker in combinatie met een bril - post-air_

Ongeacht of je slechte ogen hebt of niet, herkent iedereen het wel. Of het nou een warme of een koude dag is een stofmasker in combinatie met een bril is niet prettig. Door de inspanning ontstaat er warmte in het masker en kan de gebruiker een benauwd gevoel ervaren. Vaak resulteert deze opbouw van warmte in het masker in het ontsnappen van warme adem aan de bovenkant van het masker bij de neus. Deze adem veroorzaakt naast een onprettig gevoel ook nog eens dat de lens van de bril beslaat. Wanneer een stofmasker in combinatie met een bril wordt gedragen kan dit dus veel irritatie veroorzaken.

Deze irritatie kan belemmeren in de productiviteit en de veiligheid van de werknemer, hiervoor hebben wij een oplossing met twee producten die samen voor een veel prettigere gebruikservaring zorgen wanneer u een stofmasker in combinatie met een bril gebruikt.

Bollé Safety

Bollé staat al jaren lang hoog aangeschreven door de blik op innovatie. Dit komt mede door de ontwikkeling van de platinum coating. Deze coating wordt aangebracht op de lens van de bril en garandeert de gebruiker van een bril die niet beslaat in zware omstandigheden. Op deze manier blijft de gebruiker zicht houden en hoeft de bril niet worden afgezet om deze schoon te maken.

Een stofmasker in combinatie met een bril - picto-platinum-n

Airplus smartmask

Airplus is een meer recente aanwinst voor Avanas, dit zeer innovatieve bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van stofmaskers. Het meest unieke aan het Airplus stofmasker is de ventilator die aan de buitenkant kan worden bevestigd. Deze bevordert de luchtstroom en voert op deze manier de warme adem af. Dit verlaagt de luchtvochtigheid binnen het masker met 40% en beperkt de ophoping van Co2 binnen het masker. 

Een stofmasker in combinatie met een bril - air_new_active_1

 

Hoewel traditioneel gezien het dragen van een stofmasker in combinatie met een bril over het algemeen niet prettig is kan dit worden verandert door te investeren in kwalitatieve en innovatieve PBM's die comfort naar een nieuw niveau kunnen tillen.

Intresse