• Geschikte helm voor een kaal hoofd - 1422064077

    Geschikte helm voor een kaal hoofd

Geschikte helm voor een kaal hoofd

Geschikte helm voor een kaal hoofd - zenith_fronte_3_4_bianco_copia

Het wordt werknemers in industriële omgevingen vaak verplicht om een helm te dragen wanneer er bepaalde werkzaamheden worden verricht. Voor de werknemer met haar is de traditionele veiligheidshelm niet het meest comfortabele persoonlijke beschermingsmiddel, door het binnenwerk berust de helm met een paar textiele draagbanden op het hoofd. Dit is naast een oncomfortable helm voor mensen met haar al helemaal geen geschikte helm voor een kaal hoofd.

Voor de kale werknemer kan deze helm naast een gebrek aan comfort ook voor de nodige irritatie zorgen. Door de wrijving die ontstaat tussen het textiel en de hoofdhuid, kan een schurend of jeukend gevoel veroorzaken wat kan afleiden in de werkzaamheden en kan leiden tot het afzetten van de veiligheidshelm in gevaarlijke situaties. 

Geschikte helm voor een kaal hoofd - zenith_interno_bianco_copia

Tot nu was er nog niet een geschikte helm voor een kaal hoofd op de markt. De Kask helm is voorzien van een uiterst comfortabel binnenwerk dat is geïnspireerd door de helmen uit de wielersport. Door gelijke verdeling van het gewicht van de helm over het gehele hoofd voelt dit minder belastend aan. Naast deze verbeterde gewichtsdistributie is het binnenwerk beter geventileerd en verhoogd hiermee het draagcomfort, hierdoor is dit een uitermate geschikte helm voor een kaal hoofd. 

Bent u geïntresseerd in een geschikte helm voor een kaal hoofd? Kijk dan voor meer informatie over Kask op onze website of ga naar https://www.kask-safety.com/#

 

 

 

Intresse