• Moderne lasschoen, de Sparkle! - 768304277

    LASSCHOEN, DE SPARKLE 

Moderne lasschoen, de Sparkle!

Moderne lasschoen, de Sparkle! - ca-b0880-cwa

De economie trekt aan, de werkloosheid daalt en er zijn weer banen in overvloed. In de lijst van het UWV wordt het beroep lasser als kansberoep aangemerkt. Ben je al lasser? Dan zal je werkgever je graag willen behouden, mits je je werk goed doet natuurlijk. Tijd dus voor een moderne lasschoen, de Sparkle!

 

Dan is misschien nu de tijd om ook eens om een paar mooie, comfortabele lasschoenen te vragen (of als je zzp-er bent, een paar voor je zelf uit te zoeken)

Graag laten we je kennismaken met de Base B0880 Sparkle:

Moderne lasschoen, de Sparkle! - ca-b0880-cwa

 

Het uiterlijk van deze moderne lasschoen valt natuurlijk gelijk op maar hiernaast zit de schoen vol met nieuwe technologie.

 

Moderne lasschoen, de Sparkle! - dryn_air 

 

Dry'n Air, dit is een ontwikkeling voor de zool waarbij gaten in de losse zool met een antibacteriële behandeling in de schoenen zijn verwerkt. Deze gaten lijnen uit boven een kanalensysteem binnenin de gefixeerde zool in de schoen waardoor er onder de voeten luchtcirculatie ontstaat, dit houdt vervolgens de voet droog en fris.

 

Moderne lasschoen, de Sparkle! - smellstop

SmellStop is een voering die onaangename geuren tegen gaat. De speciale stof zorgt ervoor dat bacterieen en schimmels, die verantwoordelijke zijn voor geuren, zcih niet kunnen nestelen in de schoen. Schoenen met SmellStop houden de voeten gezond. 

 

Moderne lasschoen, de Sparkle! - slimcap

In de schoen zit een metaal-vrije neus. Deze is lichter en flexibeler dan een metale neus. Hiernaast is hij niet magnetisch en geeft hij geen warmte door. De Slimcap garandeert meer comfort zonder het moderne design van de schoen aan te tasten. 

 

Moderne lasschoen, de Sparkle! - sparkle 

Moderne lasschoen, de Sparkle! Klik op de afbeelding om bestand te downloade

 

 

Andere lasschoenen van Base zijn

Moderne lasschoen, de Sparkle! - ca-b0410-pwbB0410 Welder

 

Moderne lasschoen, de Sparkle! - ca-b0473-zwaB0473 Metatarsal

 

 Moderne lasschoen, de Sparkle! de beste keuze

Voor de lasser hebben we ook andere producten zoals Laskappenlasbrillen en handschoenen

Productinformatie