• Stofmasker met ventilator - air_man

    Stofmasker met ventilator

Stofmasker met ventilator

Stofmasker met ventilator - post-air_

Wanneer u vaak met een stofmasker werkt kent u het wel, voornamelijk in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn kan een warm, klam stofmasker ontzettend storen en afleiden van het werk. Daar hebben we wat nieuws op gevonden, een stofmasker met ventilator.

Airplus heeft een nieuw stofmasker ontwikkeld. Dit masker is innovatief en pakt het probleem aan bij de bron. Door de geplaatste ventilator aan de buitenkant van het masker wordt de warme uitgeademde lucht weggevoerd en kunt u comfortabel blijven ademen. Ook zal uw (veiligheids)bril niet meer beslaan omdat er geen warme lucht meer zal opstijgen vanuit het masker.

Met deze technologie wordt werken met een stofmasker aangenamer en kunt u de dag volhouden zonder het masker telkens af te hoeven zetten. De batterijlading van de ventilator gaat 4 uur mee en kan met een usb kabeltje worden opgeladen. 

Bent u overtuigd? Of wilt u meer weten over dit revolutionaire stofmasker met ventilator?  Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of kijk op de website van air+ 

 

Bekijk een praktijktest van een stofmasker met ventilator, het gevoel alsof je steeds frisse lucht inademt én de bril beslaat niet: 

https://www.youtube.com/watch?v=oyUfAZdYkkA&feature=youtu.be

 

Zie ook

Relevante artikelen

Productinformatie

Interesse

Heeft u interesse in het bovenstaande product?
Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.