• Waterdichte veiligheidsschoen - 1422064077

    De waterdichte veiligheidsschoen

Waterdichte veiligheidsschoen

Waterdichte veiligheidsschoen - schoen-2

De winter nadert en zo ook het natte, koude weer. Ondanks deze barre omstandigheden kunnen de werkzaamheden niet zomaar worden stilgelegd, er wordt gewerkt ongeacht wat het weer doet. Voor de mannen en vrouwen die doorzetten en weten wat echt werken betekent kan de veiligheidsschoen nogal eens voor irritatie en ongemak zorgen en hen beperken in hun werkzaamheden. 

De traditionele veiligheidsschoen maakt gebruik van een membraan dat aan de binnen-schoen is bevestigd. Dit kan resulteren in het doordringen van vocht door de buitenste laag van de schoen (wanneer de gebruiker in bijvoorbeeld de modder of de regen werkzaamheden verricht) welke vervolgens tussen de buiten- en binnen-schoen ophoopt. Dit kan vervolgens resulteren in vochtig aanvoelende schoenen welke erg koud kunnen worden door het bevriezen van de schoen. 

Base hanteert een nieuwe technologie genaamd Outdry, bij deze technologie wordt er ook gebruik gemaakt van een membraan maar in plaats van dat deze aan de binnen-schoen is bevestigd, bevestigt de Outdry technologie het membraan aan de buitenschoen. Dit voorkomt dat water de schoen binnendringt en zo ontstaat er een waterdichte veiligheidsschoen. Daarnaast absorbeert dit nieuwe membraan tegelijkertijd wel warmte en zweet waardoor de voet niet oververhit raakt en het draagcomfort ten alle tijden hoog is.

Waterdichte veiligheidsschoen - schermafbeelding_2018-11-16_om_11

Deze innovaties van de outdry technologie maken deze schoenen uitermate geschikt voor werken in zware vochtige omstandigheden en verhoogt veiligheid en comfort. 

Base streeft naar de perfecte veiligheidsschoen zonder in te leveren op comfort. De tekortkomingen van de traditionele veiligheidsschoenen worden geobserveerd en geanalyseerd, zo ook op het gebied van vocht. De waterdichte veiligheidsschoen is één van de voorbeelden waar Base door middel van innovatie zich onderscheidt van de concurrentie. Bent u benieuwd naar andere specialisaties van Base? lees dan hieronder verder of kijk op http://www.baseprotection.com/en/

 

 

 

 

Intresse?