• Werkschoenen voor dames - 1422064077

    Werkschoenen voor dames

Werkschoenen voor dames

Werkschoenen voor dames - _mg_3639_no_logo

Voor alle vrouwen die niet graag op een kantoor zitten, en graag hun handen vuil maken samen met hun over het algemeen mannelijke collega's is er toch een bepaald gebied waarop ze zich moeten aanpassen aan de man terwijl ze eigenlijk hierin een eigen keuze zouden willen kunnen maken. Dat is in de dit geval pbm's en specifieker de veiligheidsschoen, de meeste fabrikanten focussen zich op stoere robuuste modellen waar mannen graag mee door de modder banjeren. Maar de vrouwelijke collega's van deze mannen worden hierdoor gedwongen met deze zelfde robuuste modellen rond te lopen.

Om deze reden heeft Base besloten dat het tijd is dat er naast een brede selectie stoere modellen ook ruimte moet zijn voor een iets vrolijkere schoen die bij sommige werknemers meer in de smaak kan vallen. Om deze reden probeert Base er voor te zorgen dat er voor iedereen en voor elke situatie mooie modellen beschikbaar zijn.

Werkschoenen voor dames - ca-b0322-pwa

Hiervoor introduceert Base de "Miss Base" lijn, klik op de link voor meer informatie over deze lijn van Base, http://shop.baseprotection.com/en/13-miss-base

 

Intresse