• Neofeu

Productinformatie

Alle PBM's voor valbeveiliging zijn aangemerkt als klasse 3 persoonlijke beschermingsmiddelen tegen hoge risico's. Dit betekent dat er extra eisen aan de productie worden gesteld. Hiernaast moeten deze artikelen jaarlijks gekeurd worden. Dit kan door Neofeu gedaan worden of u kunt een speciale training bij Neofeu volgen om te leren hoe u uw eigen PBM kunt keuren in overeenstemming met de Neofeu inspectie procedures. 

Valbeveiliging moet uit drie onderdelen bestaan. De werksituatie bepaalt welke valbescherming de voorkeur verdient.

  • een vast en stevig bevestigingspunt voor de beveiligingskabel;
  • een harnas dat de medewerker via een kabel verbindt met het bevestigingspunt; en
  • een valstopapparaat of valdemper.

 

Haken en sluitingen

Connectoren en verbindingen worden voornamelijk gebruikt als verbindingselementen tussen verschillende onderdelen (harnas/lijn)

maar ze kunnen eveneens gebruikt worden als ankerpunt. In elk geval moeten verbindingsstukken werken vanuit de hoofdas, en in één enkele richting. Bij gebruik moeten ze worden vastgezet (met schroef of automatisch). Deze connectoren zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen

 

 

schroefsluiting karabijn haken in staal en alumunimum 

 

 

 

 

 

 

 

 

twistlock karabijn haken in staal en alumunimum

 

 

 

 

 

 

 

automatische sluitingen in staal en aluminium

 

 

 

 

 

 

steigerhaken in aluminum en staal.

 

 

 

Klik hier voor productinformatie op Neofeu website

 

Neofeu heeft een lange historie, in design, ontwikkeling en productie van valbeveiliging. ISO 9001 gecertificeerd, een trote Franse fabrikant ondersteund door voornamelijk europese toeleveranciers. Neufeu streeft naar het behouden van de hoogste kwaliteit. Het Neofeu team levert u en uw medewerkers de beste uitrusting speciaal toegepast op de situatie waar u in werkt.

Download hier de Neofeu catalogus