• Neofeu

Productinformatie

Alle PBM's voor valbeveiliging zijn aangemerkt als klasse 3 persoonlijke beschermingsmiddelen tegen hoge risico's. Dit betekent dat er extra eisen aan de productie worden gesteld. Hiernaast moeten deze artikelen jaarlijks gekeurd worden. Dit kan door Neofeu gedaan worden of u kunt een speciale training bij Neofeu volgen om te leren hoe u uw eigen PBM kunt keuren in overeenstemming met de Neofeu inspectie procedures. 

Valbeveiliging moet uit drie onderdelen bestaan. De werksituatie bepaalt welke valbescherming de voorkeur verdient.

  • een vast en stevig bevestigingspunt voor de beveiligingskabel;
  • een harnas dat de medewerker via een kabel verbindt met het bevestigingspunt; en
  • een valstopapparaat of valdemper.

 

Lastbeveiligers

Valbeveiliging nodig voor systemen en materialen die op hoogte hangen.

Bijvoorbeeld bij roldeuren, sporttoestellen en constructies met verlichting. Dit materiaal hangt en beweegt zich vaak boven plekken waar mensen zich bevinden. Het gebruik van lastbeveiligers creëert een backup die extra veiligheid biedt aan zowel de materialen zelf als aan de personen die zich eronder begeven. 

Neofeu heeft een grote collectie valbeveiligers van 100kg tot wel 5000 kg! 

Neofeu kan adviseren en berekenen welke lastbeveiliger in uw situatie het meest geschikt is.

 

 

Klik hier voor productinformatiie op de Neofeu website

 

Neofeu heeft een lange historie, in design, ontwikkeling en productie van valbeveiliging. ISO 9001 gecertificeerd, een trote Franse fabrikant ondersteund door voornamelijk europese toeleveranciers. Neufeu streeft naar het behouden van de hoogste kwaliteit. Het Neofeu team levert u en uw medewerkers de beste uitrusting speciaal toegepast op de situatie waar u in werkt.

Download hier de Neofeu catalogus