• over ons

Avanas in Nieuwpoort, Nederland wordt gerund door Gerben & Annemieke van As. Wij zijn al jaren een 'echt' paar.

Gerben werkt al meer dan 20 jaar in de PBM-branche, heeft gewerkt voor verschillende fabrikanten en
gerenommeerde dealers/importeurs in de branche.
In 2004 hebben wij een aantal fabrikanten benaderd met de vraag of wij hen mochten vertegenwoordigen in de Benelux.
Fabrikanten met mooie producten en een uitstekende reputatie maar die helaas het contact met de
Benelux-markt een beetje waren verloren. 

Van hier uit is A. van As Veiligheid & Advies ontstaan. A. van As? Waarom geen G. van As?
Deze bedrijfsnaam bestond al omdat Annemieke al haar eigen administratiekantoor had en als beginnende ondernemer moet je op de kleintjes letten. Zowel letterlijk als figuurlijk, want we hadden in 2004 3 kleine kinderen van 6, 4 en 1 jaar oud. Inmiddels... kunnen ze ook bijna aan de slag in de zaak.

Door onze bedrijfsnaam komen we vaak bovenaan in de lijstjes te staan. Als kind was dit weleens vervelend om altijd als eerste je cijfer te horen op school maar inmiddels past het ons prima om bovenaan te staan! Tegenwoordig weten fabrikanten ons steeds vaker te vinden als deskundige partner die alle ins-en outs weet van de PBM-markt in de Benelux. 

Onze dealers helpen wij in contact te brengen met de fabrikanten, met het bepalen van een assortiment, prijsbeleid, marketing, productadvies. Indien gewenst gaan wij mee naar eindgebruikers om te helpen gezamenlijk een veilige oplossing te vinden. Via Google en social media worden wij ook steeds vaker gevonden door eindgebruikers. Ook deze groep proberen we zoveel mogelijk te helpen met advies ten aanzien van gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, het vinden van een dealer of het oplossen van veiligheidsvraagstukken. 

Sinds kort hebben wij onze bedrijfsnaam veranderd in Avanas, het was tijd voor een nieuwe verfrissende huisstijl die onze professionaliteit uitstraalt. 

Kunnen we u ergens mee helpen? Bel gerust: 0031 - 184 601 027 of mail naar info@avanas.nl 

Op zoek naar een dealer van een van deze merken
​of dealer worden?
Stuur een mail naar: info@avanas.nl