• OX-ON

Productinformatie

 

PU Handschoenen

Handschoenen met een polyurethaancoating (PU)


PU is een lichte en ademende coating, een soort kuntsleer. Deze coating is zeer comfortabel en geeft ultieme vingergevoeligheid. PU laat geen vingerafdrukken achter. De handschoenen zijn geschikt voor werkzaamheden met water en olie, maar ook in droge omstandigheden geeft PU een zeer goede grip. 

De zwarte handschoen is voor gebruik in omgevingen met een zekere mate van vervuiling en het behandelen van producten wanneer het vuil niet mag opvallen. Voor anderen toepassingen hebben we ook witte uitvoering of de meerkleurig Extreme Basic 4000/PU Montage

 

 

Bij meer dan 50% van de bedrijfsongevallen zijn handen en/of armen betrokken.  Een aantal redenen om werkhandschoenen te dragen: Bescherming scherpe voorwerpen, meer grip, bescherming tegen chemicalieën, voorkomen van infecties, bescherming tegen hitte of juist koude, schokabsorbtie. 

OX-ON is een deense leverancier van werkhandschoenen. We hebben een brede range aan werkhandschoenen voor verschillende toepassingen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

 

 

Download hier de OX-ON catalogus