• Voss Helme

Productinformatie

Accessoires en vervangingsonderdelen

In aanvulling op de collectie veiligheidshelmen heeft Voss een collectie accessoires

 

Leeftijdsindicator

Een Voss helm mag maximaal 5 jaar mee. De levensduur van het polyethyleen waar de helmen van gemaakt zijn verouderen sneller onder invloed van UV-licht. Hoe langer de helm aan UV wordt blootgesteld hoe sneller de helm verouderd. Om u te verzekeren dat uw helm nog goed is kunt u een leeftijdsindicator op de helm plakken. Als het rode vlak op de helm geel gekleurd is, is het tijd om uw helm te vervangen. 

 

Binnenwerken

U kunt bij Voss complete binnenwerken kopen om uw huidige binnenwerk te vervangen.

 

Zweetbanden

Diverse zweetbanden om uw helm en hoofd fris te houden.

 

Kinriemen

Om te voorkomen dat u uw helm verliest bij het stoten of werken op hoogte kunt u uw helm voorzien van een kinriem.

 

Winteroplossingen

Voss heeft diverse wintermutsen die onder de helm passen en een "Helm-Iglu", een styropor isolerende vulling voor de helm

Winterhaube G

 

 

 

 

 

 

 

Overigen

  • bezoekersmuts
  • haarnet
  • lamphouder
  • kabelklemmen
  • nekbeschermer

 

Klik hier voor productinformatie op de Voss Helme website

Voss Helme is al bijna 15 jaar onze partner voor veiligheidshelmen. Wij adviseren onze klanten in de Benelux welke helm er het beste toegepast kan worden in de betreffende werkomgeving. Ook voor stootcaps kunt u bij ons terecht. 
Voss Helme is een echte helmenspecialist. Alleen hoofdbescherming en verder niets. 
Vanuit een eigen produktie in Duitsland bent u gegarandeerd van een Duits-kwaliteitsprodukt. 
Bedrukking of borduring wordt door Voss gedaan in eigen atelier waardoor we snel, efficient en financieel aantrekkelijk zijn. 

 

Onze wereld: Veiligheidshelmen

De gelijkblijvende hoge kwaliteit van het helmenassortiment van Voss is geen toeval. Het is de verdienste van het concensieloos gebruikt van hoogwaardige materialen en permanente optimalisering van processen voor meer veiligheid en comfort. 

50 jaar VOSS-HELME staat voor 50 jaar doorlopend stijgende producteisen en kwaliteit van de VOSS producten. Daarvan profiteren vandaag talrijke klanten in meer dan 30 landen in heel Europa. Een gezonde combinatie bewaking van de bewezen processen en klantgerichte innovaties. Maar gebruik van de ervaring van VOSS bij de keuze van comfortabele hoofdbescherming. 
  

50 Jahre VOSS-HELME steht für 50 Jahre kontinuierliche Steigerung der Produktanforderungen und Qualität unserer Produkte. Davon profitieren heute zahlreiche Kunden in rund 30 Ländern ganz Europas. 

 
 

“Made in Germany”


Vooruitzien op productontwikkeling en innovatieve productontwikkeling, gecombineerd met jarenlange ervaring in de tecniek en ambacht staat voor de producten en de successen van VOSS-HELME in de afgelopen 50 jaar. 


De professionele know-how, fabricage en voorraadsystemen van VOSS-HELME zijn de kwaliteitsmaatstaf voor de productie van de helmen, die op Europeesniveau de standaard zet voor de producenten van veiligheidshelmen.