• Voss Helme

Productinformatie

Personalisering

Uw helm of cap voorzien van eigen logo en vele andere mogelijkheden

Als u uw helm of cap wilt uitvoeren in de huisstijl van uw bedrijf zijn er vele mogelijkheden

 

Helmen

Kleuren

De Voss helmen kunnen geproduceerd worden in elke gewenste kleur. Een helm in uw bedrijfskleur geeft een professionele uitstraling, een visitekaartje voor uw bedrijf. Productie van helmen in een speciale kleur kan vanaf 100 stuks en de meerkosten zijn afhankelijk van de gewenste kleur. 

Contrasterende striping

Op de helmen kunnen strips in een 

afwijkende kleur worden aangebracht, ook reflecterend. De striping maakt de helm opvallender, kunnen bepaalde verschillen tussen taken van werknemers worden aangeduid. 

Reflecterende stickers

Bij Voss zijn sets met reflecterende sets verkrijgbaar in diverse kleuren. De gebruiker kan met behulp van deze sticker zijn/haar eigen helm individualiseren.

Logo's door bedrukking of bestickering

In onze eigen atelier kunnen helmen bedrukt of bestickert worden. Dit kan aan de voorzijde en aan de zijkanten van de helm.

Naamstickers

Voor elke werknemer kan een naamsticker geproduceerd en aangebracht worden. Dit kan op voor-, achterzijde of aan de zijkanten. Al naargelang de wensen.

Gekleurd binnenwerk

MIX-IT… met gekleurd binnenwerk. U kunt zelf een combinatie maken tussen de helmschaal en het binnenwerk. U kunt kiezen uit geel, groen, blauw of rood. Pas de helm nog meer aan op uw bedrijfskleuren of misschien wel in de kleuren van uw favoriete club!

  

 

 

 

 

 Stootcaps

 De caps kunnen in onze eigen atelier voorzien worden van een logo door borduring of door bedrukking.

 

Klik hier voor meer informatie op de Voss Helme website

Voss Helme is al bijna 15 jaar onze partner voor veiligheidshelmen. Wij adviseren onze klanten in de Benelux welke helm er het beste toegepast kan worden in de betreffende werkomgeving. Ook voor stootcaps kunt u bij ons terecht. 
Voss Helme is een echte helmenspecialist. Alleen hoofdbescherming en verder niets. 
Vanuit een eigen produktie in Duitsland bent u gegarandeerd van een Duits-kwaliteitsprodukt. 
Bedrukking of borduring wordt door Voss gedaan in eigen atelier waardoor we snel, efficient en financieel aantrekkelijk zijn. 

 

Onze wereld: Veiligheidshelmen

De gelijkblijvende hoge kwaliteit van het helmenassortiment van Voss is geen toeval. Het is de verdienste van het concensieloos gebruikt van hoogwaardige materialen en permanente optimalisering van processen voor meer veiligheid en comfort. 

50 jaar VOSS-HELME staat voor 50 jaar doorlopend stijgende producteisen en kwaliteit van de VOSS producten. Daarvan profiteren vandaag talrijke klanten in meer dan 30 landen in heel Europa. Een gezonde combinatie bewaking van de bewezen processen en klantgerichte innovaties. Maar gebruik van de ervaring van VOSS bij de keuze van comfortabele hoofdbescherming. 
  

50 Jahre VOSS-HELME steht für 50 Jahre kontinuierliche Steigerung der Produktanforderungen und Qualität unserer Produkte. Davon profitieren heute zahlreiche Kunden in rund 30 Ländern ganz Europas. 

 
 

“Made in Germany”


Vooruitzien op productontwikkeling en innovatieve productontwikkeling, gecombineerd met jarenlange ervaring in de tecniek en ambacht staat voor de producten en de successen van VOSS-HELME in de afgelopen 50 jaar. 


De professionele know-how, fabricage en voorraadsystemen van VOSS-HELME zijn de kwaliteitsmaatstaf voor de productie van de helmen, die op Europeesniveau de standaard zet voor de producenten van veiligheidshelmen.